Disseny Web - FTZ Marketing Outsourcing - TPtype • Design Workshop
64
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-64,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15848
 

Disseny Web – FTZ Marketing Outsourcing

About This Project

Disseny web

Disseny web. Disseny i desenvolupament de la web corporativa de FTZ Marketing Outsourcing, empresa especialista en marketing i vendes. Ofereix serveis flexibles i professionalitzats en la gestió externalitzada d’accions i processos comercials.
En aquest projecte també vaig realitzar les fotografies de les capçaleres de pantalla, el seu retoc digital i els grafismes il·lustratius de complement.


Diseño web

Diseño web. Diseño y desarrollo de la web corporativa de FTZ Marketing Outsourcing, empresa especialista en marketing y ventas. Ofrece servicios flexibles y profesionalizados en la gestión externalizada de acciones y procesos comerciales.
En este proyecto también realicé las fotografias de las cabeceras de pantalla, su retoque digital y todos los grafismos ilustrativos de complemento.

Client

FTZ Marketing Outsourcing

Date