Spectrum Brands Showroom - TPtype • Design Workshop
43
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-43,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15848
 

Spectrum Brands Showroom

Client

Spectrum Brands

Date
About This Project
Spectrum Brands Showroom

Spectrum Brands Showroom. 2017 va ser el quart any consecutiu que vaig col·laborar amb l’agència FTZ Màrqueting Outsourcing en el disseny gràfic i de l’espai destinat al showroom anual d’Spectrum Brands, per a les seves marques: Remington, Russell Hobbs i George Foreman. En aquesta edició vam poder comptar amb un espai privilegiat, que ens va permetre dissenyar amb menys limitacions que en edicions anteriors.
Em vaig responsabilitzar de l’interiorisme, disseny gràfic de tots els elements i la supervisió del muntatge.


Spectrum Brands Showroom

Spectrum Brands Showroom. 2017 fue el cuarto año consecutivo que colaboré con la agencia FTZ Marketing Outsourcing en el diseño gráfico y del espacio destinado al showroom anual de Spectrum Brands, para sus marcas: Remington, Russell Hobbs y George Foreman. En esta edición pudimos contar con un espacio privilegiado, que nos permitió diseñar con menos limitaciones que en ediciones anteriores.
Me responsabilicé del interiorismo, diseño gráfico de todos los elementos y la supervisión del montaje.